Zondag 30 april 2017 loopt op zijn einde. In de geschiedenis deed het Nederlandse staatshoofd Juliana op 30 april 1980 afstand van de troon voor Beatrix, wat gepaard ging met heel wat rellen. Adolf Hitler en Eva Braun pleegden zelfmoord op de laatste aprildag van 1945 en Nederland won zijn eerste officiële interland op 30 april 1905 tegen België. In het heden repeteerden vandaag negen landen voor de eerste keer op het podium van het Eurovisie Songfestival 2017.

Klik op het land van je keuze om het verslag van de eerste repetitie te lezen:
  1. Zweden
  2. Georgië
  3. Albanië
  4. Australië
  5. België
  6. Montenegro
  7. Finland
  8. Azerbeidzjan
  9. Portugal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.