VRT opnieuw met “Van Gils & Het Songfestival” als voorbeschouwing.

Op 9, 11 en 13 mei zijn er weer drie speciale afleveringen van de VRT-talkshow “Van Gils & Gasten” op Eén met Lieven Van Gils. Voor de gelegenheid zal die show worden omgedoopt naar “Van Gils & Het Songfestival”.

Vorig jaar werd de formule voor de eerste keer gebruikt. De drie uitzendingen haalden 593.083 kijkers met de eerste halve finale, 725.943 kijkers met de tweede halve finale (met België) en 1.101.182 kijkers met de finale. Mooie cijfers, dus de VRT geeft er een vervolg aan.

Vorig jaar zorgde de kwalificatie van Laura Tesoro voor misschien wel hét tv-moment van het jaar. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Eén. Gisteren was onze Belgische kandidate Blanche trouwens te gast in de uitzending en bracht ze een intieme versie van “City Lights”.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.