Wat Oekraïne in maanden deed, heeft Portugal nu in één werkdag gedaan. De openbare omroep RTP heeft laten weten dat Lissabon de gaststad zal worden van het Eurovisie Songfestival 2018.

Dat is nog geen twee dagen na de overwinning van Salvador Sobral officieel gemaakt. De openbare omroep kon het nieuws vanmiddag in zijn journaal brengen. De omroep is al bezig met de voorbereidingen met de komende editie, die in mei volgend jaar zal plaatsvinden. In de komende weken zal ook de arena officieel bekend worden gemaakt, al lijkt er maar één optie: de MEO Arena.

Nuno Artur Silva, de directeur-generaal van RTP, heeft zelf al aangegeven dat deze arena van 20.000 man capaciteit de meest logische piste lijkt. Mocht deze arena het worden, dan zal het de grootste arena voor het festival zijn sinds 2012. Toen konden er 25.000 personen in de Baku Crystal Hall.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.