Finale Eesti Laul 2018 op 3 maart.

De repetities voor het Eurovisie Songfestival 2017 in Kiev zijn volop aan de gang, maar de Estse omroep ERR heeft vandaag de registratie van de voorverkoop gestart voor de finale van Eesti Laul 2018.

Daarmee is de eerste datum bekend voor een finale in 2018. Estland kiest op zaterdag 3 maart 2018 zijn inzending voor het Eurovisie Songfestival in een voorlopig onbekende stad in een onbekend land. De effectieve voorverkoop start om 5 mei om 10 uur lokale tijd in de ochtend.

De locatie is opnieuw Saku Suurhall in de hoofdstad. De afgelopen twee jaar kwam daar uit de finale uit en in 2002 was het de gastlocatie van het Eurovisie Songfestival. Hoe het met halve finales zit, is nog niet geweten. Dit jaar doen Koit Toome en Laura mee met het nummer “Verona”.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.