Kiev Live: OG3NE zit in eerste helft finale.

Alle finalisten kennen hun deel in de finale van het Eurovisie Songfestival 2017.

Tijdens de persconferentie na afloop van de tweede halve finale mochten de tien gelukkige finalisten een korte babbel doen met de pers en ze konden alsook de fans bedanken voor hun steun. De nieuwe finalisten mochten ook hun helft loten in de finale. Er waren zeven plekken in de eerste helft over en drie in de tweede helft. Nederland is er ook bij en OG3NE sprak al met hun moeder, die “enorm blij” was. Nederland start in de eerste helft. Dat wil zeggen dat ze kunnen starten vanaf de eerste plek tot en met dertien.

Eerste helft: Armenië, Azerbeidzjan, Denemarken, Hongarije, Israël, Italië, Kroatië, Moldavië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Wit-Rusland
Tweede helft: Australië, België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Noorwegen, Roemenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk

De onderlijnde landen hierboven zijn de nieuwe finalisten van vanavond. De producers gaan nu aan de slag met deze gegevens en snel kennen we de startvolgorde voor de finale van zaterdag. Oekraïne heeft alvast positie nummer 22 geloot. Dat gebeurde al in maart om partijdigheid te voorkomen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.