Dinsdag 2 mei 2017 loopt op zijn einde. De ijsbeer is sinds 2 mei 2006 officieel een bedreigde diersoort, Osama bin Laden wordt in 2011 vermoord in Abbottabad door de Amerikaanse troepen en in Zuid-Afrika komen de politieke leiders overeen om de Apartheid af te schaffen. Versace en Beckham vieren vandaag hun verjaardag en in Kiev vieren negen landen dat ze voor de eerste keer mogen oefenen voor hun optreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017.


Klik op het land van je keuze om het verslag van de eerste repetitie te lezen:

  1. Servië
  2. Oostenrijk
  3. Macedonië
  4. Malta
  5. Roemenië
  6. Nederland
  7. Hongarije
  8. Denemarken
  9. Ierland
Vandaag was er uiteraard weer een nieuwe bijdrage van Jan in Kiev en Kiev Extra. Morgen hebben alle landen uit de halve finales hun eerste repetitie gehad. Wees altijd bij met de laatste updates op onze verschillende pagina’s op FacebookTwitterInstagram en meer. Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws