Dinsdag 2 mei 2017 loopt op zijn einde. De ijsbeer is sinds 2 mei 2006 officieel een bedreigde diersoort, Osama bin Laden wordt in 2011 vermoord in Abbottabad door de Amerikaanse troepen en in Zuid-Afrika komen de politieke leiders overeen om de Apartheid af te schaffen. Versace en Beckham vieren vandaag hun verjaardag en in Kiev vieren negen landen dat ze voor de eerste keer mogen oefenen voor hun optreden in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017.


Klik op het land van je keuze om het verslag van de eerste repetitie te lezen:

  1. Servië
  2. Oostenrijk
  3. Macedonië
  4. Malta
  5. Roemenië
  6. Nederland
  7. Hongarije
  8. Denemarken
  9. Ierland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.