Kiev Live: Wat gebeurde er op donderdag 4 mei 2017?

Donderdag 4 mei 2017 loopt op zijn einde. In Nederland herdenkt men vandaag de doden die gevallen zijn sinds de Tweede Wereldoorlog. In Wetteren sterft er op deze dag in 2013 een man nadat er een giftige stof vrijkomt door een treinramp en Letland roept in 1990 als laatste land in het Balticum zich onafhankelijk van de Sovjet-Unie. In Kiev waren er op 4 mei 2017 heel wat repetities voor kandidaten uit de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017, waaronder een Belgische oefenbeurt.


Klik op het land van je keuze om het verslag van de tweede repetitie te lezen:

 1. Zweden
 2. Georgiƫ
 3. Albaniƫ
 4. Australiƫ
 5. Belgiƫ
 6. Montenegro
 7. Finland
 8. Azerbeidzjan
 9. Portugal
 10. Griekenland
 11. Polen
 12. Moldaviƫ
 13. IJsland
 14. Tsjechiƫ
 15. Cyprus
Een overzicht van het korte nieuws kan je terugvinden in Kiev Extra. Ook had Jan weer een bijdrage klaar in zijn dagelijkse reeks Jan in Kiev. Volg je ons al via Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale media? Zeker een aanrader! Zo ben je altijd up-to-date. Een fijne nacht en tot morgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.