Kiev Live: Wat gebeurde er op woensdag 3 mei 2017?

Woensdag 3 mei 2017 loopt op zijn einde. België wint op 3 mei 1986 het Eurovisie Songfestival dankzij de toen 13-jarige Sandra Kim. Margaret Thatcher wordt de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk op deze dag in 1979 en James Brown ziet op 3 mei 1933 het levenslicht. Op 3 mei 2017 mogen negen landen voor de eerste keer repeteren voor hun performance op het Eurovisie Songfestival 2017 van 11 mei. Daarmee hebben alle halve finalisten al minstens één keer geoefend. 


Klik op het land van je keuze om het verslag van de eerste repetitie te lezen:

  1. San Marino
  2. Kroatië
  3. Noorwegen
  4. Zwitserland
  5. Wit-Rusland
  6. Bulgarije
  7. Litouwen
  8. Estland
  9. Israël
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.