Kiev Live: Wat gebeurde er op zaterdag 6 mei 2017?

Zaterdag 6 mei 2017 loopt op zijn einde. De Nederlandse politicus Pim Fortuyn overleeft die dag in 2002 niet nadat Volkert van der Graaf hem doorschoot op het mediapark in Hilversum. In Frankrijk kon je de Eifeltoren op 6 mei 1889 voor het eerste bezoeken. Sarkozy en Hollande worden in respectievelijk 2007 en 2012 verkozen tot Franse president en West-Duitsland mag op 6 mei 1955 aansluiten bij de NAVO. In Kiev gaan de repetities op 6 mei onvermoeid door.


Klik op het land van je keuze om het verslag van de tweede repetitie te lezen:

 1. Nederland
 2. Hongarije
 3. Denemarken
 4. Ierland
 5. San Marino
 6. Kroatiƫ
 7. Noorwegen
 8. Zwitserland
 9. Wit-Rusland
 10. Bulgarije
 11. Litouwen
 12. Estland
 13. Israƫl
De repetities lopen stilaan op zijn einde, net zoals Kiev Extra. Wat nog wel een volle week zal doorlopen is Jan In Kiev, die vandaag ook weer een bijdrage had. Via de sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram en meer blijf je altijd bij met wat er in en rond Kiev zich afspeelt. We zijn er morgen weer, jij ook? Tot dan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.