Kiev Live: Wat gebeurde er op zondag 7 mei 2017?

Zondag 7 mei 2017 loopt op zijn einde. Frankrijk heeft Macron gekozen als president van de republiek. De allereerste iMac wordt voorgesteld in het jaar 1998 op deze dag en Beethoven zijn Negende Symfonie gaat op 7 mei 1824 in première. Zijn “Ode an die Freude” was de laatste voor zijn dood. Op 7 mei 2017 eindigen de individuele repetities van het Eurovisie Songfestival 2017 en is er een openingsceremonie in het centrum van de stad. Al het nieuws brengen we samen in deze laatste Round-Up.

Klik op het land van je keuze om het verslag van de tweede repetitie te lezen:
  1. Oekraïne
  2. Italië
  3. Spanje
  4. Duitsland
  5. Verenigd Koninkrijk
  6. Frankrijk
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.