De eerste halve finale ligt ondertussen al verschillende uren achter ons en vanaf nu ligt de focus op de tweede halve finale van morgen. Vandaag mogen de artiesten uit de landen van de tweede halve finale nog een keer oefenen voordat ze vanavond zullen optreden voor de 21 verschillende vakjury’s: die van de 18 deelnemende landen en 3 rechtstreeks geplaatste landen. Die zitten vanuit hun eigen land met vijf klaar om de helft van de punten te geven. Morgen krijgen de kijkers de kans om hun stem te laten gelden en rond 23 uur onze tijd zijn de tien nieuwe finalisten bekend.

Eerste generale repetitie
15:00 – 17:25 (145″)
Tweede generale repetitie (jury)
21:00 – 23:10 (130″)
Er is een tijdsverschil van één uur met Kiev. Het is er één uur later en daar starten de generale repetities respectievelijk om 16:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.