Kiev Vandaag: Donderdag 11 mei 2017

Op deze elfde mei van het jaar 2017 is het voor achttien verschillende artiesten mogelijks de belangrijkste dag uit hun artistieke leven. Ze treden vanavond namelijk aan in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Voor tien landen gaat het sprookje nog verder tot zondagnacht als ze zich hebben geplaatst voor de finale. Voor acht andere landen is het avontuur definitief voorbij. Voor de feitelijke liveshow is er deze namiddag nog een laatste generale repetitie en na de tweede halve finale is er nog een persconferentie voor de tien nieuwe finalisten van het Eurovisie Songfestival 2017.

Derde generale repetitie
15:00 – 17:10 (130″)
LIVESHOW
21:00 – 23:10 (130″)
Persconferentie finalisten
23:30 – 00:10 (40″)
Er is een tijdsverschil van รฉรฉn uur met Kiev. Daar starten de generale repetitie en de uitzending respectievelijk om 16:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.
Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.