Alle finalisten zijn bekend, hun startvolgorde is vannacht door de producers bepaald en zodoende is Kiev klaar voor de finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Vandaag zijn er twee van drie generale repetities, waaronder de zogenaamde juryfinale. Vanavond stemmen de 210 juryleden uit de 42 verschillende deelnemende landen. Ze delen in totaal 2494 punten uit. Morgenavond mogen de televoters die ook uitdelen. Het is dus belangrijke dat de kandidaten een goede beurt maken, want een slechte generale kan je zomaar plots de overwinning van het Eurovisie Songfestival 2017 kosten.

Eerste generale repetitie
15:00 – 18:00 (180″)
Tweede generale repetitie (jury)
21:00 – 00:30 (210″)
Er is een tijdsverschil van één uur met Kiev. Het is er één uur later en daar starten de generale repetities respectievelijk om 16:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.