Wie sinds mei vorig jaar onder een rots heeft gewoond, weet niet dat het vanavond de finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Kiev maakt zich klaar voor de grootste televisieshow van het jaar met 26 verschillende naties die strijden om volgend jaar zelf miljoenen euro’s te mogen uitgeven aan het festival. In de namiddag is er nog een allerlaatste generale repetitie voor de uitzending van vanavond. Om 21 uur onze tijd zal in miljoenen huiskamers het startsein van Eurovisie weerklinken. Zo’n 3,5 uur later kennen we de winnaar, die na afloop ook een persconferentie zal geven in het perscentrum.

Derde generale repetitie
13:00 – 16:30 (210″)
LIVESHOW
21:00 – 00:30 (210″)
Persconferentie winnaar
Aansluitend
Er is een tijdsverschil van één uur met Kiev. Daar starten de generale repetitie en de uitzending respectievelijk om 14:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Category

📰 Nieuws