Vanaf vandaag is het bittere ernst in Kiev. Na acht dagen van repetities en plezier zijn er vanaf nu alleen maar dagen met inzet. Vanavond is er de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2017. Voor de vakjury dan toch. De achttien deelnemende landen en drie landen die al rechtstreeks geplaatst zijn hebben vijf juryleden gekozen die vanavond hun punten zullen uitdelen. Het is dus belangrijk een goede beurt te maken. In de namiddag is er ook een generale repetitie, maar die is enkel open voor de pers met accreditatie. Morgen is er dan nog een laatste generale en de feitelijke liveshow.

Eerste generale repetitie
15:00 – 17:25 (145″)
Tweede generale repetitie (jury)
21:00 – 23:10 (130″)
Er is een tijdsverschil van één uur met Kiev. Het is er één uur later en daar starten de generale repetities respectievelijk om 16:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.