Vandaag is het dinsdag 9 mei 2017, de eerste van drie hoogdagen voor mening Songfestivalfan met de eerste halve finale van editie 62. Achttien landen, waaronder België, strijden vanavond voor tien tickets die hen een plaatsje garanderen in de finale van komende zaterdag. Echter is het spel dat rond 23 uur zal eindigen al voor de helft gespeeld, want de vakjury gaf gisteren al zijn punten. In totaal zijn 105 mensen verantwoordelijk voor de helft van de punten vanavond. In de namiddag is er nog een laatste generale repetitie en na de show is er een persconferentie met de finalisten.

Derde generale repetitie
15:00 – 17:10 (130″)
LIVESHOW
21:00 – 23:10 (130″)
Persconferentie finalisten
23:30 – 00:10 (40″)
Er is een tijdsverschil van één uur met Kiev. Daar starten de generale repetitie en de uitzending respectievelijk om 16:00 en 22:00. Volg ons via de sociale media en blijf altijd op de hoogte van het hele gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.