Kiev Live: Lucie Jones in grote waaier op podium.

De Britten zijn al jaren het juiste spoor kwijt. Hun laatste goede resultaat, een elfde plaats met “I Can” van Blue, dateert al van 2011. Dit jaar hopen ze te scoren met een nummer geschreven door Emmelie de Forest. Zij won in 2013 het Eurovisie Songfestival voor Denemarken en stuurde samen met Lawrie Martin en The Treatment “Never Give Up On You” in bij de BBC. De vertolker van het nummer is Lucie Jones, een musicalactrice en zangeres uit Wales. Velen zien in haar eindelijk nog eens een kandidaat voor een resultaat in de top 15, want ook dat is al van het jaar 2011 geleden.

Wegens een technische panne met onze apparatuur konden we zelf eventjes niets uploaden, maar hier zijn we dan weer met de act van Lucie Jones. Ze staat in een soort van waaier, waar een spiegel in zit. Ze staat eerst met haar rug naar het publiek, maar je kan haar toch zien. Ze staat heel de tijd op dezelfde plek, in een decor van gouden en zilverre glitterbommen. Bij haar lange noot komt er vuurwerk aan te pas.

Ze draagt als outfit een goede jurk met twee banden die gekruist worden ter hoogte van haar decolleté. Het is niet bekend of dit de definitieve outfit van Jonas zal worden voor de grote finale.

Ze krijgt achter de schermen wat hulp bij haar zang, maar je hoort dat Lucie Jones ondanks haar jonge leeftijd al heel wat ervaring heeft. Ze kan het nummer alleen dragen.

Het Verenigd Koninkrijk is al jaren het juiste spoor kwijt zoals we al eerder vertelden. Of Lucie Jones het land weer op het juiste pad gaat brengen, dat is moeilijk in te schatten. Als ze hulp krijgt van de jury’s, misschien wel. Een slecht resultaat zal dit jaar hoe dan ook liggen aan de Brexit (als ze er zelf een excuus voor mogen bedenken)

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.