Kiev Live: Kan Kristian nog beter dan Poli?

Bulgarije kwam tijdens zijn eerste repetitie sterk voor de dag met een rustige act die de nodige rustiek en sereniteit uitstraalde. Toch vonden wij dat er iets ontbrak om mee in de volle titelstrijd te gaan voor de overwinning. De jonge artiest zal de finale halen van het Eurovisie Songfestival en hij zal ook de top 10 halen van de finale, maar om de overwinning binnen te halen zal er toch nog iets extra uit de kast gehaald moeten worden. Daarom zijn er natuurlijk repetities. Met minimale veranderingen kan je al heel wat bereiken. Bulgarije blijft alvast een topfavoriet bij heel wat verschillende gokkantoren.

Een aangepast look voor de jonge Kristian. In plaats van het zwarte bovenstuk waar een witte t-shirt onderkwam, is er nu gekozen voor een volledig zwarte look waar het witte shirt is van weggehaald. Het is ongelofelijk wat deze 17-jarige Bulgaar allemaal kan. Hij heeft heel veel interactie met de camera en zijn stem is van een hoog niveau. De aanwezige mensen in de zaal beloonden hem met geen groot applaus.

Voorspelling? Dat Bulgarije dit jaar de finale zal halen is zeker (tenzij er iets heel raar zou gebeuren volgende week) en dat is helemaal niet onverdiend. De vraag is wel wat het gaat doen in die finale. De gokkantoren blijven overtuigd van zijn kunnen, maar toch is hij al enkele plaatsjes gezakt. Zijn doel is om beter de doen als Poli Genova en een top 3 te halen. Is dat te hoog gegrepen? Het moet echter raar lopen mocht Bulgarije de top 10 net halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.