Kiev Live: Deense modeblunder vermeden.

De Deense (en ook Australische) nachtegaal Anja Nissen droeg afgelopen dinsdag tijdens haar eerste repetitie een apart outfitje, dat ons met vlagen zelfs een beetje deed terugdenken aan de foute outfits van Nicole en Hugo. Benieuwd of daar iets anders in de plaats is voor gekomen. Wat zeker niet moet veranderen, is de stem van Anja. Het is goed te begrijpen dat zij enkele jaren gelden in Australië The Voice won. Wint ze na The Voice ook het Eurovisie Songfestival? Ze is in ieder geval niet kansloos voor een mooie notering, maar daarvoor moet ze eerst de tweede halve finale overleven.

Crisisberaad na de eerste repetitie van Denemarken. De goedkope strandoutfit zou eigenlijk de definitieve outfit worden, maar die werd door de pers en fans met hilariteit onthaald. Er zouden eerst ‘subtiele’ veranderingen gebeuren, maar vandaag had ze haar rode jurk aan die ze ook in de nationale finale aanhad. Een veel betere keuze en de jurk kreeg zelfs applaus. Ook haar vocale capaciteiten waren weer prima zoals altijd en maken het nummer nog een beetje beter.

Voorspelling? Met de wissel van jurk zijn de kansen voor de finale weer een beetje groter geworden. Het land stijgt bij de gokkantoren en dat is niet onterecht. Na de organisatie van 2014 in Kopenhagen bleef het land in 2015 en 2016 steken in de halve finales. In 2017 zien we hetzelfde scenario niet gebeuren en voorspellen we dat Denemarken de finale gaat halen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.