Kiev Live: Weinig opvallend Duitsland werkt goede repetitie af.

De Duitse Levina kon vrijdag overtuigen met haar stem en ook de act was okรฉ, maar het nummer is flets en flauw. Gelijkenissen met David Guetta en de Servische zangeres Aleksandra Kovac (die een gelijkaardig nummer zou hebben gemaakt) bleven niet uit en voor het derde jaar op rij was de Duitse kandidaat dus niet schandaalvrij. Toch probeerde Levina ons te overtuigen met een pittig kapsel en ging ze zelfs op de grond liggen voor de kijker. De rode lantaarn zien we dit jaar niet in Duitsland, maar veel hoger zal het land volgens ons ook niet eindigen. Waar zijn de Lena’s en Roman Lob’s?

De outfit die Levina aanhad vrijdag is de definitieve outfit geworden. Het staat haar wel en het is heel stijlvol. Opnieuw is de zang van de zangeres heel goed en op televisie ziet het er allemaal prima uit. Toch is het nummer niet heel bijzonder en zal het zaterdag allemaal wat wegvallen tussen het geweld van de andere inzendingen. Duitsland moet dus hopen op een bijzonder goede loting om ietwat op te vallen.

Voorspelling? Een laatste plaats of niet? Dat is de prangende vraag die velen stellen, want zowel in 2015 als 2016 had het land de rode lantaarn op zak. We hopen van harte dat het land dit jaar het beter gaat doen, want er is duidelijk heel wat moeite gestoken om de ietwat saaie inzending toch een upgrade te geven. En volgend jaar toch maar een andere selectie proberen, Duitse omroep!

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.