Kiev Live: Koit en Laura laten zien dat ze ervaring hebben.

De individuele repetities voor de halve finalisten lopen op zijn einde. Enkel Israël en Estland moeten nog een tweede keer aan bod komen. Die laatste is nu aan de beurt. Koit Toome en Laura (waarom gebruiken ze haar achternaam niet? werkten woensdag een goede repetitie af, maar liepen nog een beetje verlopen. Niet “Lost in Verona” dus, maar “Lost in Kyiv”. Dat euvel zal nu wel verholpen zijn door een eerste repetitie te hebben afgewerkt. Kan de fanfavoriet nu ook een favoriet worden van de gokkantoren en gaat Estland dit jaar door naar de grote finale van het Eurovisie Songfestival van volgende zaterdag?

De weg naar Kiev hadden de twee nu wel gevonden, want ze waren veel beter op elkaar afgestemd op het grote podium. De outfits zijn wederom hetzelfde en passen zeker en vast in het nummer. Dat Koit en Laura ervaren zangers zijn in hun eigen land, laten ze goed zien. Ze zingen goed, verkopen hun nummer als geen ander en weten de camera goed te pakken. Dat dit een fanfavoriet is, hoor je ook aan het applaus dat ze kregen na hun performance.

Voorstelling? Elk jaar zijn er toch zo van die guilty pleasures, niet? Wel, dit is er van velen zeker eentje. Een inzending die in de jaren ’80 een grote wereldwijde hit had kunnen worden, maar nu dertig jaar later pas zijn intrede doet. Potten breken gaat dit niet doen, maar een finale zou goed mogelijk zijn. Om daar dan ergens in de middenmoot te eindigen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.