De laatste individuele repetitie op deze zaterdagnamiddag in Kiev én tevens die van de halve finalisten is die van Israël. De jonge hunk Imri Ziv doet vele mannen- en vrouwenharten sneller slaan met zijn looks, maar tijdens de eerste repetitie bleef zijn stem toch een beetje uit. Een gelikte act en een laatste startpositie in de halve finale zijn alleen maar gunstig voor hem, dus een finale is haalbaar voor Imri en zijn team. Het is alleen hopen dat de stem nog iets beter is, want in de finale wil je natuurlijk ook scoren en niet bij de laatste vijf eindigen of in het ergste geval met de rode lantaarn naar huis gaan.

De act is gelijk hetzelfde als die van woensdag tijdens de eerste repetitie. Imri en zijn team hebben ook een outfitverwisselingen gedaan: Imri draagt zwart, zijn dansers wit en de achtergrondzangers weer zwart. Imri is een goede achtergrondzanger, maar op de voorgrond komt hij nog niet helemaal goed uit. Gelukkig krijgt hij goede ondersteuning van zijn koortje. Misschien dat één van hen in 2019 op het Eurovisie Songfestival staat. Een groot applaus voor Israël, al was dat misschien ook omdat de lange dag eindelijk tot zijn einde liep.

Voorspelling? Israël sluit de tweede halve finale af, heeft geen onaardig nummer, een knappe zanger die de camera goed kan bespelen en het ziet er ook gewoon leuk uit op scherm. Echt hoge ogen gaat dit niet gooien, maar een finaleplaats zit er volgens ons wel in voor het land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.