Kiev Live: Litouwen kandidaat voor laatste plaats.

Fusedmarc staat dit jaar in pole position om ergens bij de laatste drie (al dan niet allerlaatste) te eindigen in de tweede halve finale. Afgelopen woensdag, tijdens hun eerste repetitie, kon het duo allerminst overtuigen met hun “Rain Of Revolution”. De omroep besloot om weinig budget te investeren, want quasi alles was een kopie van de nationale finale en geld voor echt vuurwerk was er ook niet. Dat werd gewoon op het grote scherm achter hen gezet. Zijn er de broodnodige aanpassingen gedaan om ook maar enige kans te maken op een plekje in de top 15 van deze halve finale?

Litouwen heeft het dit jaar toch volledig mis. De zangeres heeft nog steeds haar rode jurk en blijft tot vervelends toe “yeah” herhalen. Ook zingt ze ook niet meteen heel sterk. Wat heeft het Litouwse publiek er toch tot toe gebracht om dit nummer te verkiezen? Na de repetitie kwam er ook quasi geen applaus voor “Rain of Revolution”, wederom een indicator dat dit niet meteen een topinzending is.

Voorspelling? Donny Montell kon vorig jaar onverwacht een plek in de top 10 verzilveren. Het zou ons echter verbazen mocht dit gebeuren met Fusedmarc. Sterker nog: finale lijkt op voorhand uitgesloten. Het rommelige nummer met verschillende stijlen kan op geen enkel moment overtuigen. Misschien is haar rode jurk wel de voorspeller van de rode lantaarn die Litouwen dit jaar mogelijk kan halen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.