Kiev Live: Gemiste kans voor Macedonië.

Na de lunch stonden de Macedoniërs op het podium. Tijdens hun eerste repetitie van dinsdag stond Jana Burčeska alleen te dansen op het podium en kreeg ze achter de schermen hulp van een koor. Die hulp heeft ze echt wel nodig, want Jana heeft met “Dance Alone” een bijzonder moeilijk nummer om te zingen. Neem daarbij nog eens de bijzondere (en soms gênante) dansbewegingen die ze maakt en je kan je wel voorstellen dat de vocalen niet heel bijzonder zijn en dat de uitschuivers zeker aanwezig zijn. Hebben ze daaraan gewerkt? We komen het te weten tijdens de tweede repetitie van Macedonië.

Macedonië had in de eerste repetitie een zangeres in een kort, groen jurkje dat naar de vulgaire kant neigde. Deze keer had Jana iets anders aan: een kort, zwart jurkje met korte rafels aan de onderkant en de schouders. Haar zang was beter, maar duidelijk nog ondermaats. De act was hetzelfde, met veel dans en ze staat nog steeds alleen op het podium.

Voorspelling? Jana is de Blanche van de tweede halve finale. Ze heeft een leuk liedje dat iets had kunnen doen op het scorebord, maar tijdens de repetities werd duidelijk dat de verwachtingen niet konden ingelost worden. Met deze vocalen zien we Macedonië eerder niet in de finale dan wel. Wat een gemiste kans voor het land!

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.