Kiev Live: Slavko verkoopt zijn show.

Na de middagbreak is het tijd voor Slavko Kalezić uit Montenegro. Tijdens zijn eerste repetitie stond hij tot vervelens toe met zijn staart te zwaaien op het podium en was de zang niet om aan te horen. Je zou het hem haast vergeven omwille van zijn enorme charisma, maar ook dat neigt (op het podium) weer naar het arrogante toe. Naast het podium toont hij ook diva-gedrag, maar dan weer op een leuke manier. Of dit de finale gaat halen? Eerder niet dan wel denken wij, maar misschien is Europa volgende week wel in een gulle bui voor de excentrieke Montenegrijn. Zijn zang zal echter véél beter moeten!

Geen veranderingen tegenover de eerste repetitie. Slavko slaat nog als zijn extravagante zelf op het podium en bij het eerste refrein gooit hij zijn blauwe rok weg en zien we een verschrikkelijke glitterbroek tevoorschijn komen. Ooit zijn typische lange staart vliegt weer flink in het rond. De vocalen van Slavko zijn niet meteen de beste, maar klinken beter als tijdens zijn eerste repetitie. Toch is dit teveel extravagantie voor vlak na de middag. Wie weet komt het op een avond beter tot zijn recht.

Verwachting? Dit kan enkel de finale halen als het Eurovisie Songfestival tijdens deze halve finale heel veel kijkers verliest aan het voetbal, de hele gay community voor de buis zit en alle Montenegrijnen in Europa massaal beginnen te stemmen. Het is voor velen een guilty pleasure, maar als de jury dit überhaupt in de top 10 zet, is er iets serieus mis met hen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.