Kiev Live: Special effects maken “Grab The Moment” beter.

De Noren hebben hun gelijk kunnen halen dit jaar en mogen gebruik maken van speciale effecten om een elektronisch effect te krijgen op de zang. Niet wereldschokkend, maar het is wel iets wat “Grab The Moment” uniek maakt. De zang en act zat wel goed woensdag, maar Joakim en Aleksander gaven zelf aan dat ze het vandaag nog beter willen doen om Noorwegen opnieuw de finale in te loodsen. Afgelopen jaar lukte dat namelijk niet. Veel zal afhangen natuurlijk van hoe de groep het op de avond zelf gaat brengen. Benieuwd of er nu de beloofde evolutie in de tweede repetitie zit.

Quasi dezelfde act tijdens de tweede repetitie van Noorwegen. Opnieuw meer roze, zwart en wit met grafische dingen op het scherm die heel eigentijds overkomen, zeker na het bombastische van Kroatiรซ en voor het liefelijke van Zwitserland. Ook het nummer blijft met deze vocalen overeind en het mag de EBU danken dat ze van het speciale effect gebruik mogen maken.

Voorspelling? Doorheen de repetities heeft JOWST ons goed kunnen overtuigen. Daarom denken we dat Noorwegen wel eens als achtste, negende of tiende naar de finale van het Eurovisie Songfestival kan geraken. Maar het kan ook wel eens dat Noorwegen als elfde kandidaat net uit de boot kan vallen.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.