Kiev Live: “Runinng on Air” kabbelt rustig verder.

Oostenrijk heeft een leuke kerel aangetrokken om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. Nathan Trent heeft samen met de producers goede afspraken gemaakt, want hun act komt goed tot zijn recht op het podium. Hij krijgt goede ondersteuning van vier mensen in een achtergrondkoortje. Helena De Maertelaere, een Vlaamse die in Oostenrijk woont, is één van die vier. Wat dit nummer gaat doen op het scorebord, is moeilijk in te schatten. Het zou zeker een finale verdienen, maar er zijn nu eenmaal grotere kleppers in deze tweede halve finale.

De maan is er weer, alsook de witte outfit van Nathan. Het ziet er allemaal heel onschuldig uit. Het kleurenpallet is wederom heel zoet: geel, blauw en roze komen terug. Vooral dat laatste kleurtje komt enorm terug. De zang was best oké van de jonge zanger, alsook de afstemming met zijn achtergrondkoortje. Er was een redelijk applaus voor “Running on Air”. Veel meer valt er niet over te zeggen: het was allemaal oké.

Voorspelling? Oostenrijk heeft een leuk en lief liedje, maar is dat genoeg om de finale van het Eurovisie Songfestival te halen. We denken dat het niet niet gaat lukken voor de Oostenrijker. Aan het liedje zal het niet liggen en de act is in orde. Er zijn nu eenmaal betere nummers die een grotere indruk achterlaten. Als het enkel aan de gunfactor zou liggen, mag hij naar ons naar de finale (zoals bijna iedereen…)

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.