Op woensdag mochten Valentina Monetta en Jimmie Wilson, een San Marinese en een Amerikaan, de vierde dag van repetities openen. Vandaag zijn zij het laatste team dat voor de middagpauze zal optreden. Ze lieten ons toen zien dat ze met een kleurrijk optreden zullen komen, al kwam de kleur niet van hen zelf maar van het decor. Zelf stonden ze te huppelen in een zwart plunje en kon Jimmie het niet laten op zijn gespierde armen te showen voor de camera. Finalekansen geven we het niet echt, tenzij er nu een mirakel staat te gebeuren in de tweede repetitie van San Marino op dit festival.

Zelf schitteren ze dan wel in een kleurrijk decor, toch kiezen Valentina en Jimie voor een zwarte outfit. Het steekt wel goed af. Valentina heeft voor een zwarte outfit gekozen met een witte achterkant en een opvallende streep op haar vestje. Jimmie gaat in het glinsterend zwart, maar speelt weer zijn vestje uit halverwege het nummer. Jimmie draagt het nummer, maar de zang van Valentina was nu ook meer dan in orde.

Voorspelling? Nice try van Valentina Monetta, maar de veteraan uit het kleinste land van dit jaar zal toch geen finale halen. Dit mist zowat alles wat de vorige inzendingen van de zangeres wel hadden: de gimmick uit 2012, de dramatiek uit 2013 en de poging tot elegantie van 2014. Dit is gewoon platvloerse disco en doet eerder mee voor de laatste plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.