Kiev Live: Net wel of net niet voor Servië.

Volgende week donderdag opent Servië de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. In vergelijking met Zweden in de eerste halve finale maar een fletse opener, maar zeker een kanshebber voor de finale. Ze hebben alvast met Hongarije, Macedonië, Kroatië, Roemenië en Bulgarije vijf buurlanden in dezelfde halve finale zitten en het nummer is een zeer radiovriendelijk nummer. Daar houden de jury’s wel van en met de nodige buurstemmen van het publiek heeft Tijana eigenlijk weinig te vrezen om geen finale te halen. Of dat ze het daar goed gaat doen is een andere vraag.

De act is hetzelfde als tijdens de eerste repetitie. Het komt allemaal een beetje saai over, maar voor sommigen zal de halfnaakte man wel wat goed maken. Een anderhalf uur later repeteren doet blijkbaar wonderen, want de stem van Tijana was al een pak beter dan dinsdag. Enkel de afstemming met de backing vocals zit nog niet helemaal snor. Tijana had ook haar jurk aan: wederom een witte jurk, nu met een soort van doorzichtige rok. Haar lange benen komen er in ieder geval goed in uit.

Verwachting? Servië heeft zijn best gedaan om een moderne track af te leveren voor dit Eurovisie Songfestival, maar dat is één zaak. Dit is een perfect voorbeeld van hoe snel de muziek evolueert. Twee gaar geleden had dit zeker en vast de finale weten te halen, maar nu zitten we een beetje in dubio. Net wel of net niet denken we. (Maar eerder wel omwille van bovengenoemde redenen)

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.