Tijdens de eerste repetitie van Naviband bewees het duo dat ze heel wat vrolijkheid hebben om het nummer te verkopen. Ze kozen voor een bijzondere setting met een boot en subtiel vuurwerk. Toch is het nummer misschien niet zo toegankelijk voor de rest van Europa, al is het maar omdat het niet in het (steenkolen) Engels gezongen wordt, maar in de eigen Wit-Russische taal. Met hun act proberen ze dus het nummer aan Europa voor te stellen en vandaag gaan we zien of dat het gaat lukken om het land opnieuw de finale in te loodsen. Een tweede repetitie brengt namelijk heel wat duidelijkheid.

De outfit van Naviband is anders dan die tijdens de eerste repetitie. Zij heeft een lange, witte, dromerige jurk aan. Dat past nu niet meteen bij het nummer maar op een of andere manier komt ze er toch mee weg. Ook hij heeft een witte outfit aan, inclusief hoed. De zang van de twee is goed en ook het applaus zal goed voor Naviband. Dat zou ook wel kunnen omdat Wit-Rusland een buurland is en er toch wat OekraΓ―eners hier in de zaal zitten.

Voorspelling? Dat Rusland niet meedoet dit jaar, is een spijtige zaak voor de Wit-Russen. Deze broodnodige punten die ze nu missen kan wel eens betekenen dat het land de finale niet gaat halen. Het is allemaal heel leuk en vrolijk, maar of dat genoeg is. Buiten de Wit-Russen spreekt er niemand Russisch in de wereld, dus ze moeten hun enthousiasme extra verkopen. Wij zeggen op dit moment dat Wit-Rusland de finale niet gaat halen, maar ze zouden het wel verdienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.