Kiev Live: Identieke repetitie bij Zweden.

De vijfde dag van repetities is aangebroken en deze zijn volledig open voor de pers. We beginnen de dag met Zweden, de organisatoren van vorig jaar. Ook dit jaar zijn ze één van de kanshebbers op een hoge notering en zelfs voor een zevende winst. Als dat zou gebeuren, dan komt het op gelijke voet met de Ieren. Eerst nog een tweede repetitie afwerken. De eerste van afgelopen zondag verliep oké, maar Robin was nog zoekende naar de juiste shots en had naar eigen zeggen nog maar één keer kunnen repeteren na zijn winst in Melodifestivalen. Zijn act zag er zondag alvast heel geslaagd uit.

Zoals verwacht geen wijzigingen in deze tweede repetitie voor Zweden. De afstemming met de camara is beter dan zondag en ook is hij overtuigender in zijn zang. Hij heeft ook een goede afstemming gevonden met zijn achtergrondzangers (die uiteraard op de voorgrond staan tijdens de act). Ook de outfit is hetzelfde als tijdens de eerste repetitie. Waarom iets veranderen als het al quasi perfect is.

Voorspelling? Zweden gaat sowieso de finale halen dit jaar. Het nummer ligt vlot in het gehoor en de loopbanden kunnen alleen maar punten opleveren. Daarbij heeft het ook enkele Scandinavische vrienden in deze halve finale zoals IJsland en Finland. Ook in die finale zal het een goede kans maken op een hoge notering, maar of volgend jaar Göteborg eindelijk zijn festival krijgt, is af te wachten.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.