Kiev Live: Gele jurk pakt goed op beeld.

Timebelle verscheen tijdens hun eerste repetitie al in de outfits die ze zullen aandoen tijdens de halve finale van volgende week. Althans, dat denken we toch. De kleuren geel en roze waren overweldigend aanwezig in de act en het uitdagende uit de nationale selectie en de videoclip zijn omgewisseld voor een zoete setting. Zwitserland haalde de afgelopen twee jaar telkens de rode lantaarn binnen tijdens de tweede halve finale. We denken dat dit jaar een ander land wel die ‘eer’ zal krijgen, maar of “Apollo” ook in de finale te horen zal zijn is eerder een twijfelgeval. Het kabbelt namelijk allemaal een beetje voort.

Een mix van Belle (van het beest) en Pino. Zo kan je de jurk van de hoofdzangeres het best omschrijven. Het past wel in het nummer, wat een heel droomachtig decor heeft meegekregen. Het roze in de setting steekt goed af bij het kleed. De vocalen zitten deze keer nog beter dan vorige keer, wat helemaal niet evident is voor de leadzangeres. Voor de rest geen veranderingen.

Voorspelling? Heel wat landen vinden we in deze tweede halve finale randgevallen. Zo is ook Zwitserland er eentje. De vorige jaren konden we vrij duidelijk zeggen dat het land het niet ging halen, maar nu is er iets aan deze inzending dat het toch wat uniek maakt. Net zoals Noorwegen dus achtste, negende, tiende… of elfde. Hoge punten van RoemeniΓ« zal de leadzangeres waarschijnlijk wel krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.