De Deense omroep DR heeft de inschrijvingen open gezet voor Melodi Grand Prix en die zullen naar eigen zeggen voor jaren open blijven. 

Niet dat de omroep van plan is om pas binnen enkele jaren weer deel te nemen, maar DR zal nu het hele jaar door inzendingen accepteren. De inzendingen die voor 15 september van dit jaar binnenkomen maken kans om in de editie van 2018 terecht te komen.

Ook demo’s worden nu aangenomen door de omroep, wat eerder niet het geval was. Dit alles komt dankzij de nieuwe producer van de show, Mads Enggaard. Een datum voor het festival is er nog niet, alsook de locatie. Denemarken haalde dit jaar de finale en eindigde daar twintigste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.