De Oostenrijkse openbare omroep gaat opnieuw een kandidaat intern naar het Eurovisie Songfestival sturen. Dat heeft ORF laten weten.

Tot en met eind augustus kunnen geïnteresseerden hun kandidatuur inzenden. ORF hoopt dan al meteen zijn kandidaat en inzending te hebben gekozen. Na 1 september zal de presentatie volgen, maar dat kan dus evengoed ook in maart 2018 zijn.

Oostenrijk heeft een woelig parcours gehad tot en met 2013, maar sinds 2014 is het land goed bezig op het festival. In 2014 wonnen ze en tot dit jaar hebben ze elk jaar de finale van het festival gehaald. Toch moest het land ook twee laatste plaatsen verwerken: in 2015 in de eindstand en dit jaar bij de televoting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.