RTÉ opent inschrijvingen 2018.

In Ierland is vandaag de zoektocht gestart naar de nieuwe inzending van het land. Het ooit zo succesvolle land van over het water wacht al ruim twintig jaar op een achtste overwinning. Toch blijft Ierland het meest succesvolle land ooit.

De Ierse omroep RTÉ opende de zoektocht naar de opvolger van Brendan Murray vandaag. Het land van vijf miljoen inwoners wacht al jaren op een succes en RTÉ hoopt succesvolle schrijvers en artiesten met de nodige capaciteiten aan te trekken. Opvallend is dat nummers al wel mogen gereleased zijn op dit moment, zolang het maar in strijd is met de regels van het Eurovisie Songfestival.

Op 6 november om 18:00 onze tijd worden de inschrijvingen afgesloten. In de weken en maanden die volgen zal RTÉ meer bekend maken. Officieel is er nog niets gezegd over een nationale finale of een volledig interne selectie. Brendan Murray eindigde dit jaar dertiende in de halve finale met “Dying To Try”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.