België zal het eerste land zijn dat zijn artiest voor 2018 zal bekendmaken. Dat raakte vanochtend bekend in de ochtendshow van radiozender MNM bij Peter Van De Veire (foto).

Tijdens de uitzending van het Eén-programma Van Gils & Gasten zal vanavond, op donderdag 28 september 2017, de bekendmaking komen. Het zal Peter Van De Veire zijn die ook de naam mag onthullen tijdens de talkshow van Lieven Van Gils. Hij was Belgisch commentator tussen 2014 en 2017 en waarschijnlijk doet hij het in 2018 voor de vijfde keer.

De VRT besloot nog voor de uitzendingen van het Eurovisie Songfestival 2017 om intern te kiezen voor Lissabon. De beslissing werd in de afgelopen weken genomen. Dit jaar stuurde de Franstalige omroep RTBF de jonge Blanche naar Kiev met “City Lights”. Zij eindigde daar vierde. Ook in de ochtendshow raakte bekend dat zij mag optreden tijdens Night of The Proms.

Van Gils & Gasten is vanavond te zien op Eén en VRT Nu vanaf 22:09.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.