Er zullen drieënveertig landen meedoen aan het Eurovisiesongfestival 2018. Dat zegt alvast de programmadirecteur van RTP op de nationale televisie. De EBU moet dit nog wel bevestigen. Rusland maakt volgens de man wel zijn comeback in 2018.

Daniel Deusdado vertelde dat vanmiddag in het magazine “Voz do Cidadão” op RTP1. Hij vertelde er over de najaarsprogramma van RTP, maar ook kort over het Eurovisiesongfestival van 2018. Hij liet vallen dat er dus drieënveertig landen zullen meedoen in 2018 en dat Rusland zijn comeback maakt. De complete line-up is nog niet bekend, maar het gaat waarschijnlijk over alle deelnemende landen van 2017 en dus Rusland. Het cijfer is een evenaring van het record in 2008 en 2011.

De European Broadcasting Union zal in één van de komende weken officieel bevestigen welke landen zullen deelnemen met het publiceren van de deelnemerslijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.