Zonet heeft de Armeense omroep ARMTV aangekondigd dat Depi Evratesil ook in 2018 zal gebruikt worden als selectiemethode voor het Eurovisiesongfestival. Grote verandering is dat er nu een nummer kan gekozen worden tijdens de show.

Eind 2016 werd de eerste winnaar gekozen via de competitie. Op kerstavond won Artsvik de reeks, maar pas drie maanden later werd haar nummer bekendgemaakt. Voor deze editie zal men nu ook tijdens de show potentiële nummers te horen krijgen tijdens de voorrondes. Via vier liveshows kiest men de inzending voor Lissabon.

Voor 15 december moeten kandidaten zich hebben ingeschreven. Via zijn eigen website suggereert ARMTV wel dat er de mogelijkheid is om na Depi Evratesil nog van nummer te veranderen. Het is al van 2013 geleden dat de openbare omroep nog eens een finale met nieuwe nummers organiseerde.

In 2017 eindigde Artsvik op een ietwat teleurstellende achttiende plaats met “Fly With Me”. Zij kon als eerste Depi Evratesil winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.