Hongarije heeft vandaag zijn deelname in Lissabon officieel aangekondigd. Fans vreesden voor een terugtrekking nadat omroep MTVA zijn deelname weigerde te bevestigen, maar dat gebeurde uiteindelijk vandaag. De omroep opende vanochtend de inschrijvingen van A Dal 2018.

Tot en met 15 november kunnen kandidaten zich inschrijven via het internet. Het reglement spreekt van halve finales en een finale, maar hoeveel uitzendingen er exact zullen plaatsvinden is nog niet geweten. Ook de procedure van A Dal 2018 doorheen de competitie is nog niet openbaar bekend.

Hongarije is het langst deelnemende land dat zich elk jaar wist te plaatsen via de halve finales. Sinds 2011 wist het land zich zeven opeenvolgende keren te plaatsen. Dit jaar eindigde Joci Pápai op een achtste plaats in de finale met het traditionele “Origo”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.