Nederland gaat ook in 2018 voor een interne selectie. Het nieuws werd al langer aangenomen, maar vandaag spreekt een woordvoerster kort in de Nederlandse krant Metro over de selectie.

“De beslissing is nog niet genomen, maar het lijstje met namen wordt steeds wat korter” staat te lezen in Metro. Aan het woord is Famke Kroese, communicatieverantwoordelijke voor het Eurovisiesongfestival bij de Nederlandse openbare omroep.

De naam zou binnen dit en een maand bekend moeten zijn. Maan de Steenwinkel, die in 2016 winnares werd van The Voice Of Holland, is een naam die zeer vaak valt. Haar managment laat weten dat de kans klein is dat Maan het zal worden. Ze zou niet gepolst zijn door de AVROTROS. Toevallig staan er wel geen optredens voor de zangeres gepland na 31 maart…

Vorig jaar werd eind oktober OG3NE aangekondigd als Nederlandse kandidaten. De vijfde interne selectie op rij leverde een elfde positie in de finale op met “Lights and Shadows”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.