Letse omroep doet beroep op opinie voor Supernova.

De Letse omroep LTV heeft vandaag een online stemming opengezet voor Supernova. 63 nummers zijn geselecteerd en via een simpele ‘Patīk’ of ‘Nepatīk’ kan je mee bepalen wie er in de liveshows geraakt.

Via de website van Supernova kan je naar alle nummers luisteren. Je kan er een like (Patīk) of dislike (Nepatīk) geven per nummer. De omroep heeft enkel de songtitels naar buiten gebracht. De artiesten worden niet publiek gemaakt om zo iedereen een kans te geven.

De jury zal rekening houden met de resultaten van de online bevraging. Ze zullen 18 tot 24 kandidaten selecteren voor de liveshows. Dit jaar eindigde Letland laatste in de eerste halve finale met Triana Park’s “Line”.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.