Malta Eurovision Song Contest 2018 op zaterdag 3 februari.

Het jaarlijkse nationale songfestival van Malta zal op zaterdag 3 februari 2018 worden gehouden. Dat heeft de openbare omroep van het eiland vanavond bekend gemaakt. 

In een korte mededeling staat te lezen dat het team van PBS vandaag samen is gekomen en dat er een datum is vastgelegd voor het volgende festival: zaterdag 3 februari 2018. Het festival gaat net zoals volgend jaar door in het Malta Fairs and Convention Centre in Ta’ Qali.

Eveneens werd geloot dat Aidan met “Dai Laga” de finale zal openen, terwijl Petra met het nummer “Evolution” de reeks van zestien mag afsluiten. Vorig jaar moest winnares Claudia Faniello ook als laatste op met “Breathlessly”. In Kiev bracht het haar geen geluk en eindigde ze in de halve finales.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.