De San Marinese omroep maakt dinsdag bekend wat het gaat doen op het Eurovisiesongfestival 2018 en of het überhaupt wel zal deelnemen in Lissabon. De omroep schrijft zelf dat het nog niets bekend heeft gemaakt.

Dinsdag 17 oktober zal er een persconferentie worden gehouden omtrent het Eurovisiesongfestival 2018. Dat zal gebeuren in de Italiaanse hoofdstad Rome. Davide Gasperoni en Carlo Romeo, respectievelijk de directeur-generaal van SMRTV en de San Marinese delegatieleider, zijn aanwezig.

De omroep speelde eerder met de vraag of er wel plek is voor microstaten op het Eurovisiesongfestival. Het valt dus te betwijfelen of San Marino in plaats van zijn plannen voor 2018 zijn terugtrekking zal aankondigen.

Afgelopen mei eindigde San Marino laatste in de tweede halve finale met “Spirit Of The Night” van Valentina Monetta en Jimmie Wilson. Een Duits punt van het publiek redde de twee van de gevreesde ‘nil points’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.