Australië kiest intern inzending Lissabon.

Australië zal zijn vierde inzending voor het Eurovisiesongfestival intern kiezen. Dat heeft SBS laten weten aan de website esctoday. Daarmee komt de nationale finale waar delegatieleider Paul Clarke op hoopte er toch niet.

In mei van dit jaar sprak de Australische delegatieleider Paul Clarke zijn hoop nog uit voor een nationale finale in Australië. Die zal er nu toch niet komen in 2018, want SBS kiest wederom intern zijn kandidaat. Ook in 2015, 2016 en 2017 was dat het geval en net zoals dan werkt SBS samen met productiehuis Blink TV. Australië hoopt ook om een permanente deelnemer te worden. Tot dusver nodigt de deelnemende omroep het land telkens uit.

De afgelopen drie edities deed Australië mee en eindigde het telkens in de top 10, net zoals België. Dit jaar eindigde Isaiah negende met het nummer “Don’t Come Easy”.

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.