De Bulgaren kiezen ook hun inzending voor het Eurovisiesongfestival 2018 intern. Dat heeft de omroep via het sociale medianetwerk Twitter laten weten.

Er zijn nog niet meer details bekend, maar een tijd werd er ook een nationale finale overwogen. Toch zal het niet voor 2018 zijn. Binnenkort zal BNT met meer details naar buiten komen en zal het ook een nieuwe website lanceren. Op bgsong.eu zal er meer te lezen zijn over Bulgarije en het Eurovisiesongfestival.

Bulgarije is het vijfde land dat een volledig interne selectie weet te bevestigen na België, Nederland, Australië en Oostenrijk. Finland kondigde gisteren Saara Aalto aan als kandidate, maar het nummer zal wel via een finale worden gekozen.

Bulgarije is sinds zijn comeback in 2016 bezig aan een opmars op het festival met een vierde plaats in 2016 en een tweede plaats in 2017 voor respectievelijk Poli Genova (“If Love Was A Crime”) en Kristian Kostov (“Beautiful Mess”).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.