In menig land is het niet meteen een belangrijk gegeven, maar bij de populairste voorronde van het Eurovisiesongfestival geeft men er een persconferentie voor en is het een ‘hot topic’ bij de kranten: de presentator van Melodifestivalen 2018 is bekend!

In een speciale nieuwsuitzending en op een persconferentie werd David Lindgren aangekondigd als presentator van Melodifestivalen 2018. Hij deed mee als artiest in 2012, 2013 en 2016 en presenteerde vorig jaar ook al het festival.

David Lindgren komt in het rijtje van onder andere Charlotte Perrelli (2004), Petra Mede (2009), Måns Zelmerlöw (2010) en Sanna Nielsen (2015). Vorig jaar werd de klus geklaard door Clara Henry, Hasse Andersson en dus ook David Lindgren.

De Zweedse voorrondes voor het Eurovisiesongfestival 2018 starten op 3 februari in Karlstad en eindigen op 10 maart in Stockholm, voor het zesde jaar op rij in de Friends Arena. Een jaar eerder won Robin Bengtsson de finale van 2017 met “I Can’t Go On”. In Kiev werd hij vijfde, vlak achter Blanche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

🇵🇹 Lissabon 2018

Tags