Gaat ‘Within Temptation’-zangeres Sharon den Adel voor NL naar Lissabon? [UPDATE]

Kondigt Sharon den Adel vrijdag haar deelname aan het Eurovisiesongfestival 2018 aan voor Nederland? De nationale pers heeft sterke vermoedens dat de leadzangeres van Within Temptation dé kandidaat zal worden.

Al sinds vorige week gaan de geruchten rond. Toen verscheen er op de kanalen van Within Temptation dat zangeres Sharon den Adel “binnenkort” een aankondiging zou gaan doen. Ondertussen weten we dat dit vrijdag zal zijn.

Vandaag kwam het AD naar buiten dat de geruchten wel eens realiteit zou kunnen worden. De krant meent dat de meerdere solo uitstapjes van de zangeres een mogelijke deelname zou verklaren. De 43-jarige zangeres heeft net de opnames afgerond voor het Belgische VTM-programma “Liefde voor Muziek”, iets wat ze ook zonder Within Temptation deed.

De formatie is wereldwijd bekend voor zijn hardcore rockrepertoire, maar den Adel maakt dus geregeld uitstapjes. Zowel met WT als solo had ze grote hits.

Vrijdag weten we dus of dit kwakkel of feit zal worden. Sharon den Adel of iemand anders zal alvast OG3NE opvolgen, die elfde werden in Kiev met “Lights and Shadows”.

[UPDATE 23:06] Het lijkt erop dat de zangeres op vrijdag een solo-project gaat aankondigen, met “My Indigo” als eerste single.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.