Kandidaten Festivali i Këngës 56 bekend.

De Albanese omroep heeft de 22 namen naar buiten gebracht die binnenkort zullen deelnemen aan Festivali i Këngës. Er doet één oude bekende mee.

Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december zijn er twee halve finales, terwijl de finale op zaterdag 23 december zal worden gehouden. Hoe de selectie van finalisten gaat is nog niet bekend. Er doet aan de zesenvijftigste editie één oude bekende mee: Luiz Ejlli. Hij vertegenwoordigde Albanië in 2006.

De namen van Festivali i Këngës 56 zijn: Akullthyesit, Artemisa Mithi, Bojken Lako, David & Genc Tuqici, Denisa Gjezo, Elton Deda, Endri & Stefi Prifti, Ergi Bregu, Eugent Bushpepa, Evans Rama, Grupi Na & Festina Mejzini, Inet Neziri, Lorela Sejdini, Lynx, Manjola Nallbani, Mariza Ikonomi, Orgesa Zaimi, Redon Makashi, Rezarta Smaja & Luiz Ejlli, Tahir Gjoci, Voltan Pordani, Xhesika Polo

Dit jaar bleef Albanië in de finale steken met “World” van Lindita. Ondanks haar lange uithaal van ruim twintig seconden eindigde ze veertiende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.