Macedonië zal mogelijk toch meedoen aan het Eurovisiesongfestival 2018. Dat schrijft website esctoday vandaag op zijn site na contacten met de European Broadcasting Union.

Vandaag antwoordde Jon Ola Sand op de berichtgeving in de nationale pers van het land. Die schreef dat de omroep een overeenkomst had met de EBU. “Natuurlijk hopen we op een oplossing zodat de omroep kan deelnemen aan het Eurovisiesongfestival 2018. We werken met MRT en RTP aan dit. Vinden we een overeenkomst, dan maakt de EBU binnenkort een bekendmaking”.

Daarmee is de Macedonische saga dus nog niet voorbij. We dachten dat deze gisteren was afgelopen met het bekendmaken van de deelnemerslijst en het ontbreken van Macedonië daarop. Meer info zal binnenkort volgen.

Dit was de laatste Macedonische inzending tot op heden: “Dance Alone”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.