Moldavië doet volgend jaar mee aan het Eurovisiesongfestival 2018 en zal zijn kandidaat selecteren via O Melodie Pentru Europa. Er komen waarschijnlijk een halve finale en een finale.

De omroep vat op dit moment de voorbereidingen van een nationale finale aan. Een halve finale en een finale zullen meer dan waarschijnlijk worden gebruikt om de opvolger van Sunstroke Project te kiezen. De omroep bleef tot gisteren stil rond hun deelname aan het Eurovisiesongfestival. TRM zit niet meteen in geldnood, maar moet toch fors besparen. Dat gaan ze dan toch niet doen op een deelname aan het festival.

In mei eindigde Sunstroke Project op een onverwachte derde plaats op het Eurovisiesongfestival 2017 met “Hey Mamma”. Enkel Bulgarije en Portugal deden beter. Het werd een kleine radiohit in Vlaanderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.